Beköszönünk!

Kedves Barátaink!

Régi elhatározásunk volt már az IAB Hungary elnökségében, hogy a tagság és a tágabb digitális szakma számára hiánypótló hírfolyamot indítunk. Elsősorban a “nagy” IAB és az IAB Europe, de általánosságban az összes nemzetközi IAB-testvérszervezet tudás- és hírbázisára, valamint az iparággal mélyrehatóan foglalkozó szakmai sajtó anyagaira támaszkodva lőjük el az IAB Hungary blogját nagyjából az új IAB Hungary web site-tal és az IAB-taggyűléssel egyidőben.

A legfontosabb szerkesztési elvünk, hogy olyan blogot írjunk, amelyet magunk is szívesen olvasnánk. Olyat, amely igyekszik érthetően, sallangmentesen elemezni a digitális szakma történéseit, folyamatait, összefüggésbe helyezni az egyes jelenségeket, és hasznosan, a magyar piac kontextusában szemlézi a megjelenő nemzetközi szakmai anyagokat. Célunk az is, hogy szakmai vitákra serkentsünk Benneteket. Szabad kérdezni, szabad vitatkozni, sőt!

iab_superman

Az indulásra egy komolyabb, terjedelmesebb anyaggal készültünk az idei év várakozásaival kapcsolatban. Reméljük, hogy az IAB Hungary blog elnyeri a tetszéseteket, és természetesen szívesen vesszük, ha minden lehetséges formában ajánljátok, osztjátok!

Üdv, Szabó Ákos

Screen Shot 2015-02-04 at 10.32.03

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s